HỘI ĐỒNG TUYỂN CHỌN GIÁO TRÌNH, ĐỀ TÀI NGHIÊN CỨU KHOA HỌC NĂM HỌC 2022-2023 (ĐỢT 4)

Chiều ngày 07/03/2023 (thứ 3), tại Phòng họp 205, Trường Đại học Phan Thiết đã tổ chức Hội đồng tuyển chọn giáo trình, đề tài nghiên cứu khoa học năm học 2022-2023, Đợt 4 (gọi tắt là Hội đồng) theo Quyết định số 85/QĐ-ĐHPT ngày 03/3/2023 của Hiệu trưởng Trường Đại học Phan Thiết.

PGS,TS. Đinh Phi Hổ – Phó Hiệu trưởng – Chủ tịch Hội đồng

TS. Nguyễn Minh Tâm – Phó Trưởng Khoa phụ trách Khoa Cơ bản – Phản biện 1

TS. Nguyễn Duy Tài – Nghiên cứu viên Phòng QLKH và HTQT – Giảng viên Khoa Công nghệ Thông tin – Phản biện 2 (tham dự trực tuyến)

TS. Trần Tình – Trưởng Phòng QLKH và HTQT – Ủy viên

ThS. Nguyễn Thanh Hải – Giám đốc Công ty TNHH Đầu tư Xây dựng An Lập Thịnh – Ủy viên

ThS. Nguyễn Thị Minh Nga – Phó Trưởng Phòng Quản lý Đào tạo – Ủy viên, Thư ký Khoa học

Trong đợt tuyển chọn lần 4 của năm học 2022-2023, Hội đồng đã xét chọn 01 giáo trình (Khoa Kỹ thuật), 01 đề tài nghiên cứu khoa học cấp trường (Khoa Quản trị Kinh doanh), 01 đề tài NCKH sinh viên (Khoa Công nghệ Thông tin) trình Hiệu trưởng xem xét, phê duyệt triển khai.

Theo đánh giá của Hội đồng, đây là những sản phẩm có giá trị thực tiễn cao, cần thiết cho việc nghiên cứu, giảng dạy, học tập tại trường. Qua đó, Hội đồng mong muốn các nhóm nghiên cứu sẽ đảm bảo đúng tiến độ để những sản phẩm này sớm góp phần vào sự phát triển chung của trường.

Một số hình ảnh của Hội đồng tuyển chọn giáo trình, đề tài nghiên cứu khoa học năm học 2022-2023 (Đợt 4):

On the afternoon of March 7, 2023 (Tuesday), at Meeting Room 205, Phan Thiet University organized a Council to select textbooks and scientific research topics for the 2022-2023 school year, Phase 4 (referred to as Council) according to Decision No. 85/QD-DHPT dated March 3, 2023 of the Principal of Phan Thiet University.

Associate Professor, PhD. Dinh Phi Ho – Vice Principal – Chairman of the Council

Dr. Nguyen Minh Tam – Deputy Dean in charge of the Faculty of Fundamentals – Reviewer 1

Dr. Nguyen Duy Tai – Researcher of Department of Scientific Management and International Cooperation – Lecturer of Faculty of Information Technology – Reviewer 2 (online participation)

Dr. Tran Tinh – Head of Department of Scientific Management and International Cooperation – Member

MSc. Nguyen Thanh Hai – Director of An Lap Thinh Construction Investment Company Limited – Member

MSc. Nguyen Thi Minh Nga – Deputy Head of Training Management Department – Member, Scientific Secretary

In the 4th selection round of the 2022-2023 school year, the Council selected 01 textbook (Faculty of Engineering), 01 school-level scientific research topic (Faculty of Business Administration), 01 student scientific research topic. (Faculty of Information Technology) submits to the Rector for consideration and approval for implementation.

According to the Council’s assessment, these are products of high practical value, necessary for research, teaching and learning at school. Thereby, the Council hopes that the research teams will ensure on schedule so that these products will soon contribute to the overall development of the school..

Some pictures of the Council for selecting textbooks and scientific research topics for the 2022-2023 school year (Phase 4):