Tuổi trẻ Đại học Phan Thiết thắp nến tri ân các anh hùng, liệt sỹ

Tối 18/4/2023, Tuổi trẻ trường Đại học Phan Thiết đã vinh dự được tham gia Lễ thắp nến tri ân các anh hùng, liệt sỹ tại Nghĩa trang liệt sỹ tỉnh Bình Thuận, chào mừng kỷ niệm 48 năm Ngày giải phóng Bình Thuận (19/4/1975 – 19/4/2023) và giải phóng hoàn toàn miền Nam, thống nhất đất nước (30/4/1975 – 30/4/2023).

Trong không khí trang nghiêm và thành kính của buổi lễ, tuổi trẻ trường Đại học Phan Thiết cùng tập thể Đoàn viên Thanh niên Tỉnh nhà đã cùng nhau dâng hoa, thắp hương trên đài tưởng niệm các anh hùng, liệt sỹ, sau đó tiến hành thắp nến, dâng hương lên từng phần mộ tại Nghĩa trang liệt sỹ tỉnh Bình Thuận. Hơn 9.000 ngọn nến đã được thắp sáng trong đêm thể hiện lòng thành kính, biết ơn của tuổi trẻ tỉnh Bình Thuận đối với công lao to lớn của các thế hệ cha anh đi trước, góp phần giữ vững độc lập, tự do của Tổ quốc, đem lại cuộc sống hòa bình, ấm no cho toàn thể nhân dân Việt Nam.

Một số hình ảnh trong buổi Lễ:

On the evening of April 18, 2023, Phan Thiet University Youth was honored to participate in the candlelight lighting ceremony to pay tribute to heroes and martyrs at the Martyrs Cemetery of Binh Thuan province, celebrating the 48th anniversary of Binh Thuan Liberation Day. Thuan (April 19, 1975 – April 19, 2023) and completely liberated the South and unified the country (April 30, 1975 – April 30, 2023).

In the solemn and respectful atmosphere of the ceremony, the youth of Phan Thiet University and the Provincial Youth Union members together offered flowers and burned incense on the memorial of heroes and martyrs, then entered the ceremony. lit candles and offered incense to each grave at the Martyrs Cemetery of Binh Thuan province. More than 9,000 candles were lit at night, expressing the respect and gratitude of the youth of Binh Thuan province for the great contributions of previous generations, contributing to maintaining the independence and freedom of the Organization. nation, bringing a peaceful and prosperous life to all Vietnamese people.

Some pictures during the Ceremony: